Akkerbouw

Akkerbouw is een samenvattende term voor onder andere producten als aardappelen, uien (in alle soorten en maten) en zaden. Akkerbouwproducten behoeven zeer veel zorg en aandacht. Een groot deel van de oogst kan verloren gaan wanneer producten niet goed gedroogd en bewaard worden. Om rotting en schimmel te voorkomen zijn goede ventilatiesystemen vereist. Ieder product en iedere situatie vraagt om specifieke technieken en oplossingen.

Voor opslag van akkerbouwproducten produceert OmniHout BV kisten in verschillende maten. Daarnaast leveren wij ventilatiesystemen waarmee uw producten gedroogd en bewaard kunnen worden.

OmniHout BV ontwerpt en produceert de vaste- en mobiele ventilatie systemen geheel in eigen beheer. Op verzoek kunnen onze producten worden geleverd met een FSC®, ISPM 15 en/of (HT) stempel. Dankzij een in-house engineering afdeling, veel kennis van het product en de ventilatietechnieken, een ruim opgezette werkplaats en een eigen machinale afdeling zijn de mogelijkheden onbeperkt.

Vanaf het ontwerp tot de installatie van uw ventilatiesysteem houden wij rekening met alle factoren die van invloed kunnen zijn op de kwaliteit van uw akkerbouwproduct!

Voor specifieke vragen kunt u terecht bij:

 

Alex Witte

+31 (0)6-25140039

alex.witte@omnihout.nl 

Gesproken talen: Nederlands, Duits en Engels

Disclaimer | Login       © OmniHout 2022. Alle rechten voorbehouden. Website door Studio Soes